ODENSE Logo professionel

Kanelsnegle

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  • Dej

  • 250 g Sødmælk
  • 50 g Gær
  • 15 g Sukker
  • 10 g Salt
  • 50 g Æg
  • 75 g blødt Smør
  • 500 g Hvedemel
  • Creme

  • 150 g Sødmælk
  • 35 g Æggeblommer
  • 40 g Sukker
  • 12 g Majsstivelse
  • 2,5 g Vaniljesukker
  • Remonce

  • 50 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • eller ODENSE Bitter 00 - 1 kg
  • 50 g Sukker
  • 50 g blødt Smør
  • 15 g Æggehvider
  • 2,5 g Kanel , stødt

Sådan gør du

  1. Dej: Opløs gæren i lun mælk. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen sammen med dejkrog i skål, ca. 10 min. til dejen slipper skålen. Lad dejen hæve ca. 30 min. tildækket.
  2. Creme: Mælken koges op. De øvrige piskes let sammen og den varme mælk tilsættes lidt ad gangen. Hæld cremen tilbage i gryden og kog op, medens der piskes og køl af.
  3. Remonce: Kranse XX og sukker røres sammen, smør tilsættes og til sidst æggehvider samt kanel. Røres til en ensartet remonce.
  4. Rul dejen ud til en rektangel på ca. 3 mm tykkelse. Smør kanelremonce på og derefter cremen på dejen. Rul dejen sammen, som til en roulade og del i 20 stykker. Fold den løse dej ende ind under sneglen og sæt dem på bageplade med bagepapir. Tryk sneglene let flade. Lad sneglene efterhæve 30-60 min.
  5. Kanelsneglene bages ved 210° C i 8-10 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.