ODENSE Logo professionel

Æblekranse - snittet eller snoet

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 14 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 14 stk.:

Sådan gør du

Borgmestermasse med kanel:
Borgmestermasse blandes med kanel.

Æblekrans snittet:
Del bløddejen i 14 stk. og rul til 27 x 35 cm, ca. 2,8 mm i tykkelsen.

På den lange led (35 cm), skæres et snit på ca. 12 cm ind mod midten, og med 4 cm mellemrum. I siden uden snit sprøjtes 50 g borgmestermasse med kanel, 50 g koldcreme og 50 g æblefyldning oven på hinanden.

Den snittede side pensles let med vand, og stykket rulles sammen fra siden med fyldet.

Æblekrans snoet:
Del bløddejen i 14 stk. og rul til 27 x 35 cm, ca. 2,8 mm i tykkelsen.

Borgmestermasse med kanel, koldcreme og æblefyldning blandes sammen og smøres ud på hvert stykke. Rulles sammen på den korte led, så man ender ud med en pølse på ca. 35 cm. Flækkes på langs og de to stykker flettes sammen.

Ender sættes sammen og formes som en krans.

Bages ved 200°C i 15-18 min. i form eller fritstående på silikonepapir.

Stryges med æggestrygelse efter afbagning.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.