ODENSE Logo professionel

Adventskranse - nem kage med pistaciemasse

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i den lune mælk, tilsæt salt, æg, sukker og derefter smør og hvedemel. Ælt dejen godt igennem og lad den hvile i 30 minutter på bordet.
  2. Slå dejen ned og rul den ud til en firkant på 40x30 cm. Sprøjt pistaciemassen ud i striber. Skær dejen ud i 12-16 strimler.
  3. Sno strimlerne, form dem til en krans på bagepapiret og lad dem hæve til dobbelt størrelse.
  4. Til sidst pensles kransene med æg og pyntes med perlesukker eller mandelflager. Bages ved 200 ° C i ca. 15 minutter.

Tip

Kransene kan også laves med andre ODENSE Cognac Råmasse.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.