Adventskranse - nem kage med pistaciemasse
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:
- 25 g Gær
- 100 g lun Mælk
- 2,5 g Salt
- 5 g Sukker
- 50 g Æg
- 250 g Hvedemel
- 50 g tempereret Smør
- 200 g ODENSE Råmasse med pistaciesmag - 1 kg
- 25 g Æg
Pynt
- Perlesukker eller
- ODENSE Mandelflager - 1 kg
Sådan gør du
- Rør gæren ud i den lune mælk, tilsæt salt, æg, sukker og derefter smør og hvedemel. Ælt dejen godt igennem og lad den hvile i 30 minutter på bordet.
- Slå dejen ned og rul den ud til en firkant på 40x30 cm. Sprøjt pistaciemassen ud i striber. Skær dejen ud i 12-16 strimler.
- Sno strimlerne, form dem til en krans på bagepapiret og lad dem hæve til dobbelt størrelse.
- Til sidst pensles kransene med æg og pyntes med perlesukker eller mandelflager. Bages ved 200 ° C i ca. 15 minutter.
Tip
Kransene kan også laves med andre ODENSE Cognac Råmasse.