Vi kræser for detaljen
i dit bagværk!
Bag alle vores produkter ligger en stor viden og passion, som sikrer den samme høje kvalitet hver eneste gang. Vi udvikler hele tiden nye produkter i takt med tidens trends – ofte i et tæt samarbejde med vores kunder. Og vi lægger nøjagtig samme dedikation i den lille som den store produktion.
Bagefaste marmelader og frugtfyldninger
Bagefaste marmelader og frugtfyldninger er en af IGOS’ stærke kompetencer. Vores bagefaste marmelader og frugtfyldninger er lavet på nøje udvalgte råvarer og fineste kvalitet.
Vores marmelader og frugtfyldninger er nemme at arbejde med og klar til at bruge. Altid bagefaste, tørstofstabile, og bevarer deres smag og farve under bagning. Dette gør det nemt for bagere at følge opskrifter nøjagtigt og opnå konsistente resultater i bagværket.
Gelé & Glazes
Vi producere geléer i flere kvaliteter, som giver den sidste finish på dit bagværk eller konditorkager.
Vores ready-to-use glaze leverer det perfekte iøjnefaldende shine på dit bagværk, uden at påvirke smagen.
Glukose & Sirup
Vores sirupper er velegnet i brød og bagværk, som konsistensforbedrende middel og smagsgiver, fx i rugbrød, brune kager og sirupskager.
Glukosesirup anvendes i bageri, iscreme- og konfektureindustrien. Vi leverer special sirupper i mange smage, og til anvendelsesformer indenfor bageri, industri eller andet.
Fleksibel levering og løsninger
Vi har et fleksibelt produktions set-up, der gør at vi kan tilpasse marmelader og frugtfyldninger til alle behov og anvendelser, samt i forskellige emballageløsninger. Vi udvikler gerne på konsistens, frugtindhold m.m. sammen med vores kunder.
Produkterne leveres i hygiejniske emballagesystemer, tilpasset vores kunders interne håndtering og logistik.
Med en fleksibel produktion og planlægning, er det vort mål, at tilpasse ønsker med hensyn til leverings-/mængde og tid, samt andre faktorer, som kan medvirke til en optimal produktion hos vores kunder.
Kontakt os for muligheder og løsninger.