Petit Four Step 1 på miniplade

Sådan bruger du ODENSE Miniplader:

Varenr. 111080

Minipladerne rengøres før brug. 
Ikke egnet til syreholdige eller salte fødevarer.

Kransekagemasse sprøjtes på ODENSE Miniplader i ønsket form. 12 stk. pr. plade.

Bag ved 2100 C i ca. 12 min.

Sprøjt, med en rund tyl, cremen op på kransekagebundene.

Afkøl kagerne i køleskabet eller opbevar dem i fryseren.

Petit Four Step 2 på miniplade
Petit Four Step 3 på miniplade

Smelt ODENSE Overtræk i en stor skål. Det anbefales at bruge en større mængde overtræk og en stor skål, da hele minipladen skal kunne være nede i skålen.

Dyp hele pladen ned til kanten af kagerne. Vend pladen op igen og bank let på bagsiden, så overtrækket fordele sig jævnt over kagerne.

Pynt straks med en blanding af fx hindbærpulver/guldstøv, solbærpulver/sølvstøv eller Matcha thepulver/guldstøv.

Se her i videoen hvordan du dypper

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Petit Fours på ODENSE Miniplader

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.