Fyldte chokolader med trøffel
Her kan du se inspiration til hvordan du kan bruge ODENSE trøffel som fyld i fyldte chokolader.
Ingredienser:
- Chokolade - mærk, lys eller hvid
- ODENSE Chokoladetrøffel mørk eller
- ODENSE Nougat trøffel eller
- ODENSE Trøffel med karamelsmag
- Rom eller brandy
- Appelsinpasta
- Chokoladeform
Fremgangsmåde
Temperer chokoladen og fyld chokoladeformen. Bank overskydende chokolade ud af formen.
Smelt trøflen en smule og bland den med lidt rom eller brandy, efter egen smag.
Blandingen skal være jævn/glat – hvid det er nødvendigt kan du smelte trøflen en smule mere.
Sprøjt trøffelfyldet i chokoladeformen og lad det sætte sig nogle timer, ved alm rumtemperatur. Luk bunden med tempereret chokoladen. Lad dem sætte sig på køl inden de vendes ud af formen.
Servér evt. med en eller flere af de andre lækre trøffel opskrifter herunder.