Kokos Prailin

Fyldte chokolader med trøffel 

Her kan du se inspiration til hvordan du kan bruge ODENSE trøffel som fyld i fyldte chokolader. 

Ingredienser: 

  • Chokolade - mærk, lys eller hvid
  • ODENSE Chokoladetrøffel mørk eller
  • ODENSE Nougat trøffel eller 
  • ODENSE Trøffel med karamelsmag
  • Rom eller brandy
  • Appelsinpasta
  • Chokoladeform

Fremgangsmåde

Temperer chokoladen og fyld chokoladeformen. Bank overskydende chokolade ud af formen.

Smelt trøflen en smule og bland den med lidt rom eller brandy, efter egen smag.

Blandingen skal være jævn/glat – hvid det er nødvendigt kan du smelte trøflen en smule mere.

Sprøjt trøffelfyldet i chokoladeformen og lad det sætte sig nogle timer, ved alm rumtemperatur. Luk bunden med tempereret chokoladen. Lad dem sætte sig på køl inden de vendes ud af formen.

Servér evt. med en eller flere af de andre lækre trøffel opskrifter herunder.

Trøffel Forside

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.