Chokolade Creps

Serveringstip - Pandekager med syltet pære

  1. Kom smeltet ODENSE Overtræk mørk i pandekagedej og bag de lækreste tynde pandekager. Servér dem lune med is og ODENSE Nougatsauce. Suppler gerne med appelsinsirup.
  2. Rul/drys en syltet pære med ristede ODENSE Hasselnøddeflager, hæld nougatsauce over og servér.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.