Serveringstip - Pæregalette

Pære Galette
  1. Butterdej skæres/udstikkes i små runde bunde på ca. Ø 10 cm. Pensel kanten på bundene med sammenpisket æg og smør ca. 100 g ODENSE Færdig kransekagemasse på hver bund.
  2. Læg en halv henkogt pære skåret i vifteform oven på massen, dryp med lidt honning og drys med lidt hakkede valnødder. Bag kagerne til butterdejen er sprød og gylden. Server evt. med is, softice eller koldt flødeskum.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.