Jordbærspyd til dessert med Mandel XX

Serveringstip - Jordbærspyd til dessert

  1. Skær ODENSE Mandel XX i skiver, ca. 2 cm tykke, del dem i kvarte, tril til kugler og tryk dem en anelse flade, så de har næsten samme diameter som skumfiduserne.
  2. Sæt jordbær, marcipan og marshmallows skiftevis på spyd og grill dem til marshmallows’en karamelliserer og bliver gylden. Kan sagtens lægges på en bageplade med bagepapir og grilles/bages i ovnen ved høj temperatur et par minutter.
  3. Lad dem køle lidt af og servér med is og evt. et let drys lakridsgranulat.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.