Serveringstip - Jordbær isdessert

Ismarengs med ODENSE Jordbær sauce
  1. Vaniljeis lægges lagvis i en form med marengs, hakket hvid chokolade samt bær vendt i ODENSE Jordbærsauce.
  2. Formen sættes i fryseren til den er skærbar, men ikke alt for hård, skæres i stykker og serveres med ekstra jordbærsauce samt lidt bær til pynt.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.