Nougatsnegle

Franske nougatsnegle - serveringstip

  1. Smør en stor plade butterdej (ca. 20*30 cm) med ODENSE Færdig Kransekagemasse. Høvl nougat i tynde skiver og læg dem oven på massen så overfladen dækkes. Rul den smalle side sammen fra hver sin side ind mod midten, så der laves en dobbeltsnegl. Skær dobbeltsneglen i skiver og læg dem på en bageplade. Bag dem sprøde og gyldne ved 200° C.
  2. Afkøl på rist og drys evt. med flormelis

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.