Abrikostrøffel med Mandel XX

Serveringstip - Abrikostrøffel

  1. 400 g ODENSE Mandel XX blandes med 50 g finthakket, syltet appelsinskal, 250 g finthakkede soltørrede abrikoser samt 200 g smeltede ODENSE Chokoladeknapper hvid. Tril massen til små kugler 20-30 stk. og tril dem i kokosmel.
  2. Læg dem på køl til chokoladen er stivnet. Sæt dem evt. på en pind dyppet i lidt chokolade.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.