Step-by-step

1.

1.

Skær snipper, på 2 cm i bredden, på den ene halvdel af dejstykket.
2.

2.

Pensl med vand og sprøjt en stribe op med Fruit Filling eller ODENSE Trøffel.
3.

3.

Buk dejen om Fruit Fillingen og tryk sammen. Rul herefter dejen sammen om Fruit Fillingen, så snipperne er på ydersiden.
4.

4.

Fold til en krans og saml enderne.
5.

5.

Raskes og bages som almindelige croissanter.
6.

6.

Pynt fx med frysetørret drys eller ODENSE Støv

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.