Step-by-step

1.

1.

Rul dejen ud til en tykkelse på 3 mm. Skær dejen i kvadrater af 10 x 10 cm, og snit et kryds i midten af kvadraten.
2.

2.

Dejen til sneglen rulles ud til en tykkelse på 2 mm og smøres med et tyndt lag af fx Fruit Filling Hindbær.
3.

3.

Rulles til snegle.
4.

4.

Snegle skæres ud og placeres i midten af krydset på kvadraten.
5.

5.

Tryk hindbærsneglen ned i krydset på kvadraten.
6.

6.

Raskes og bages som almindelige croissanter.
7.

7.

Voila! Så har du flotte croissantblomster.
8.

8.

Pynt fx med friske hindbær og spiselige blomster.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.