Chokoladeoblat i flotte farver

Chokoladeoblat (11 g pr. stk.):
Kakaosmør og Power Flower Chokoladefarve smeltes sammen og omrøres til det tempererer og begynder at tykne ved ca. 30 grader. Kakaosmørret (30 g til en plade) pensles ud på et stort stykke plastik folie eller plastikpose. Bliv ved med at pensle til kakaosmørret har sat sig og giv det gerne 2-3 lag.

Temperer den hvide chokolade og smør det ovenpå kakaosmørret. Lad det sætte sig en smule og stik oblater ud med en rund udstikker Ø7 cm. Læg et stykke bagepapir over og en plade, så chokoladen ligger i pres, og sæt på køl en halv times tid. Når chokoladen er helt afkølet, trækkes plastikken af. 

Farveskala Power Flower:
Gul - 1 Power Flower + 100 g kakaosmør (Æble variant)
Rød - 1 Power Flower + 100 g kakaosmør (Hindbær variant)
Blå - 1 Power Flower + 100 g kakaosmør
Orange - 25 g gul kakaosmør + 5 g rød kakaosmør (Appelsin variant)
Blåbær farvet - 20 g blå kakaosmør + 10 g rød kakaosmør (Blåbær variant)
Lilla - 20 g rød kakaosmør + 10 g blå kakaosmør (Rabarber variant)

Se opskriften på Creme Croissantbollen herunder (som foto):

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.