Lav flotte chokoladespiraler til afpyntning af eksempelvis kager og isdesserter. Se vores videoguide, eller følg fremgangsmåden herunder:

 

Chokoladedekorationer step 1

Temperer 100 g ODENSE Mørk Chokolade.

Kom den flydende chokolade i et lille kræmmerhus af f.eks. madpakkepapir eller bagepapir.

Tryk ud i en tæt zik-zak form, som vist på billedet på et stykke plast eller bagepapir.

Inden chokoladen er nået at stivne helt, snor man plasten lidt, så chokoladen formes fint.

Chokoladedekorationer step 2
Chokoladedekorationer step 3

Efter 10-15 min. i køleskab er pynten klar til at blive taget af plasten.

Vores konditor guider dig også her i videoen

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Chokoladespiraler

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.