Chokoladespåner

Dekorer dine kager og desserter med spåner

Ønsker du selv at begive dig ud i kunsten, at lave dine egne chokoladespåner og dermed give kagen dit helt eget personlige præg, så brug denne simple fremgangsmåde:

200 g ODENSE Mørk Overtræk
1 spsk. olie (rapsolie eller solsikkeolie)

Overtræk smeltes over vandbad og olien røres i. Blandingen afkøles i en rund form ved 15-20 grader. Chokoladespånerne skæres nemt med en ostehøvl.

Ønskes en bedre smag af chokolade, kan du anvende 200 g ODENSE Chokolade i stedet for ODENSE Overtræk. Chokoladen må ikke varmes for højt op, men smeltes som anvist under temperering af chokolade.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.