Napoleonshat med nougat
Ingredienser
- 1400 g Linsedej
- 350 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
- 2500 g Oprørt kransekagemasse sprøjtbar
- 800 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg (smeltet)
Sådan gør du
Linsedej rulles ned på 2,8 mm og bunde stikkes ud med rund udstikker ring nr. 11, Ø 8 cm.
Et stykke nougat sættes midt på linsebunden, ca. 3,5 g pr. stk.
25 g masse sprøjtes ud med sprøjtepose oven på nougatstykket på midten af linsedejen. Linsedejen trykkes op i massen med 3 fingre, som til almindelig napoleonshat.
Bages ved 210°C i 9-10 min.
Efter afkøling dyppes bunden i smeltet nougat og kan dekoreres med ristede hasselnøddeflager.
Tip
Napoleonshatte kan laves klar og opbevares på frost indtil afbagning. Hattene tøs op kortvarigt inden de bages.