Napoleonshat med hasselnød
Ingredienser
- 1540 g Linsedej
- 2500 g Oprørt kransekagemasse sprøjtbar
- 250 g Hasselnøddepraliné
- 880 g ODENSE Lys Overtræk RA/MB 150 g eller
- 880 g Smeltet ODENSE Nougat 1 - 1 kg
Sådan gør du
Linsedej rulles ned på 2,8 mm og bunde stikkes ud med rund udstikker ring nr. 11, Ø 8 cm.
2.500 g sprøjtebar masse blandes med 250 g hasselnøddepraliné.
25 g masse sprøjtes ud med sprøjtepose på midten af linsedejen. Linsedejen trykkes op i massen med 3 fingre, som til almindelig napoleonshat.
Bages ved 210°C i 9-10 min.
Efter afkøling dyppes bunden i lys chokolade eller smeltet nougat og kan dekoreres med krokantstykker.
Tip
Napoleonshatte kan laves klar og opbevares på frost indtil afbagning. Hattene tøs op kortvarigt inden de bages.