Napoleonshat med amarena
Ingredienser
- 1400 g Linsedej
- 2500 g Oprørt kransekagemasse sprøjtbar
- 400 g Amarenabær (100 stk.)
- 800 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Linsedej rulles ned på 2,8 mm og bunde stikkes ud med rund udstikker ring nr. 11, Ø 8 cm.
Et amarenabær sættes midt på hver linsebund.
25 g masse sprøjtes ud med sprøjtepose oven på amarenabærret på midten af linsedejen. Linsedejen trykkes op i massen med 3 fingre, som til almindelig napoleonshat.
Bages ved 210°C i 9-10 min.
Efter afkøling dyppes bunden i mørk chokolade og kan evt. dekoreres med frysetørret frugtpulver
Tip
Napoleonshatte kan laves klar og opbevares på frost indtil afbagning. Hattene tøs op kortvarigt inden de bages.