ODENSE Logo professionel

Napoleonshat

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 200 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 200 stk.:

Sådan gør du

Linsedej rulles ned på 2,8 mm og bunde stikkes ud med rund udstikker ring nr. 11, Ø 8 cm.

Masse sprøjtes ud med sprøjtepose på midten af linsedejen (25 g pr. stk.). Linsedejen trykkes op i massen med 3 fingre, som til almindelig napoleonshat.

Bages ved 210°C i 9-10 min. 

Efter afkøling dyppes bunden i mørk chokolade.

Tip

Napoleonshatte kan laves klar og opbevares på frost indtil afbagning. Hattene tøs op kortvarigt inden de bages.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.