ODENSE Logo professionel

Hjertelige Skumfiduser

Hjertelige skumfiduser på bund af kokos kransekage, fyldt med frugtfyldning/marmelade og toppet med hjemmelavet skumfidus. Fint pyntet med lyserød chokolade og dekoreret med søde "kærlighedserklæringer"

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 60 stk.:
  • Kokos kransekage

  • 1000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 300 g Flormelis
  • 300 g Past. æggehvider
  • 200 g Kokosmel (ristet)
  • 180 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg
  • Skumfidus

  • 250 g Vand
  • 50 g Glukosesirup
  • 450 g Sukker
  • 25 g Vaniljesukker
  • 25 g Husblas (12,5 bl.)
  • Pynt

  • 750 g Hvid chokolade
  • 3 g Power Flower Chokoladefarve Rød
  • Glasur

Sådan gør du

Hjerter
Rør ODENSE Kranse XX med sukker, tilsæt ristet kokos og rør til sidst æggehviderne i lidt ad gangen.

Sprøjt hjerter af 30 g, på let fedtede ODENSE Miniplader eller bagepapir og bag ved 210 grader i 10-12 min.

Lige efter bagning, laves der en fordybning midt i hjerterne, med bunden af fx en grydeske, så der bliver plads til frugtfyldningen.

Fyld hvert hul med ca. 3 g IGOS Fruit Filling eller anden marmelade.

Skumfidus
Læg husblas i blød.
Kog vand, sukker og glukose til 118 grader. Hæld sukkerlagen i en kedel med piskeris, tilsæt vaniljesukker og husblas. Rør det kort sammen, så det lige blandes og lad det køle i 10 minutter.

Pisk massen til den er let lun og sej.
Sprøjt straks skumfidus massen, på de bagte hjerter med frugtfyldning.

Lad kagerne stå til tørre min. 6 timer, eller gerne til dagen efter.

Pynt
Smelt rød farve og tilsæt til den tempererede hvide chokolade.
Dyp hjerterne i den lyserøde chokolade, enten direkte på minipladerne eller enkeltvis.

Pynt fx hjerterne med kærlighedserklæringer skrevet i sprøjteglasur.

Tip

Du kan både lave store og små hjerter og sælge dem enkelt- eller stykvis, fint pakket i lille æske eller cellofan.

Tilbyd dine kunder et sødt lille kransekagehjerte❤ fx til Valentins dag, Mors dag eller sælg som små Petit Fours til konfirmationer, studenterfesten og andre festlige lejligheder. Kan også bruges i forbindelse med "Lyserød lørdag" - landsdækkende event i uge 40 - pynt med "sløjfen" lavet med ODENSE Overtræksmarcipan Rosa.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.