Choko kokostop
Ingredienser
- 1000 g Kokosmel (medium grov)
- 1000 g Sukker
- 1000 g Past. æggehvider
- 1000 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
Mørk chokolade
- 1000 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 65 g Kakaosmør
Sådan gør du
Kokosmel, sukker og æggehvide blandes og opvarmes/ristes op til 60ºC grader under konstant omrøring. Toppene vil flyde under bagning, hvis kokosmassen ikke ristes op.
Den varme kokosmasse hældes over chokolade pastillerne og det blandes sammen. Massen afkøles til ca. 40º C og sprøjtes ud i toppe á 70 g på silikonepapir.
Bages ved 180ºC grader i 18-20 min. og afkøles.
Chokolade og kakaosmør smeltes og tempereres. Smøres i bunden på de afkølede kokostoppe.