ODENSE Logo professionel

Choko kokostop

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 55 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 55 stk.:

Sådan gør du

Kokosmel, sukker og æggehvide blandes og opvarmes/ristes op til 60ºC grader under konstant omrøring. Toppene vil flyde under bagning, hvis kokosmassen ikke ristes op.

Den varme kokosmasse hældes over chokolade pastillerne og det blandes sammen. Massen afkøles til ca. 40º C og sprøjtes ud i toppe á 70 g på silikonepapir.

Bages ved 180ºC grader i 18-20 min. og afkøles.

Chokolade og kakaosmør smeltes og tempereres. Smøres i bunden på de afkølede kokostoppe.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.