Små jordbærtærter
Ingredienser
- 4500 g Mørdej
- 10 g Flydende rød farve
- 6000 g Kransekagemasse
Jordbærcreme
- 670 g Jordbærpuré
- 435 g Sukker
- 435 g Past. æg
- 215 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 110 g Kakaosmør
- 215 g Smør
- 14 g Lime (skal)
Topping
- Friske jordbær
Sådan gør du
Mørdejen tilsættes 10 g flydende rød farve, og rulles ned på 3 mm. Aluform 7108 fores.
40 g kransekagemasse sprøjtes i og bages ved 200°C grader i 12 min.
Jordbærcreme
Jordbærpuré tøs op og blandes i en gryde med sukker, limeskal, æg og æggeblommer.
Massen legeres til 82 grader og hældes straks over den hvide chokolade og kakaosmør. Massen afkøles til 50 grader, og blendes med blødt smør.
De forbagte tærtebunde fyldes med 15 g jordbærcreme og bages i yderligere 15 min. ved 130°C grader.
Tærterne pyntes med friske jordbær.