ODENSE Logo professionel

Små jordbærtærter

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 150 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 150 stk.:

Sådan gør du

Mørdejen tilsættes 10 g flydende rød farve, og rulles ned på 3 mm. Aluform 7108 fores.

40 g kransekagemasse sprøjtes i og bages ved 200°C grader i 12 min.

Jordbærcreme
Jordbærpuré tøs op og blandes i en gryde med sukker, limeskal, æg og æggeblommer.

Massen legeres til 82 grader og hældes straks over den hvide chokolade og kakaosmør. Massen afkøles til 50 grader, og blendes med blødt smør.

De forbagte tærtebunde fyldes med 15 g jordbærcreme og bages i yderligere 15 min. ved 130°C grader.

Tærterne pyntes med friske jordbær.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.