ODENSE Logo professionel

Den fancy - Rabarbertærte med rabarbermousse, glaze og chantilly creme

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:

Sådan gør du

Rabarbermousse
Gelatinen sættes i blød i koldt vand. Rabarberkompotten koges op og smages til med citronsaft. Kompotten hældes over ODENSE chokoladepastil hvid samt den blødgjorte gelatine. Det piskes til en ensartet masse.

Massen køles ned til stuetemperatur, og derefter tilsættes fløden, som er pisket til flødeskum. Moussen kan tilsættes rød frugtfarve, hvis kompotten er bleg. Støbes i randforme, Ø16, sættes på frost.

Pink chokoladeglaze
Vand, sukker og glukose koges op, og kondenseret  tilsættes. Derefter tilsættes den udblødte gelatine i siruppen. Siruppen hældes over ODENSE chokoladepastil hvid.
Farven tilsættes, og derefter blendes det godt sammen med en stavblender. Glazen skal bruges ved 30°C.

Samling
Mørdejen rulles ned på 3 mm og stikkes ud så den passer til tærteform Ø19, ca. 150 g. 150 g mazarinmasse sprøjtes i formen sammen med 50 g rabarberkompot.

Bages ved 185°C i 25 min.

Moussen vendes ud af formen, glazes og placeres direkte
på tærten.

Der pyntes med chantilly creme og tørrede rabarber.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.