ODENSE Logo professionel

Rabarbertærte med marengs

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  • 2340 g Sommer-mørdej med citron
  • 1800 g Sommer-mazarinmasse med citron
  • Rabarberfyld

  • 3600 g Frosne Rabarber
  • 175 g Vaniljesukker
  • 9 stk. Lime (skal)
  • Broken gel

  • 1200 g Jordbærpuré
  • 360 g Sukker
  • 4 stk. Lime (saft og skal)
  • 14 g Textura Gellan
  • 12 g Textura Citras
  • Marengs

  • 630 g Past. æggehvider
  • 630 g Sukker
  • 630 g Flormelis

Sådan gør du

Sommer-mørdejen rulles ned på 3 mm og stikkes ud, så den passer til tærteformen.

Sommer-mazarinmasse sprøjtes i tærteformen, ca. 100 g pr. stk.

Rabarberfyld
Frosne rabarber blandes med vaniljesukker og skal af lime og tøs op, evt. på køl natten over.

200 g rabarberfyld fordeles på mazarinmassen og tærten bages ved 180ºC 25 min.

Broken gel
Jordbær, sukker, saft og skal af lime og citron koges op. Tilsæt Gellan og Citras og kog 1 min.
Blend og sigt. Køles af og blendes glat. Fordel 100 g broken gel på den bagte tærte.

Marengs
Pisk æggehvider og sukker op. Tilsæt flormelis og pisk til en stiv marengs. Fordel 70 g marengs oven på tærten med en glat rund tyl.

Bag tærten ved 150ºC i 10 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.