ODENSE Logo professionel

Den enkle - Rabarbertærte med kompot og kokoscrumble

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:

Sådan gør du

Mørdejen rulles ned på 3 mm og stikkes ud så den passer til tærteform Ø17, ODENSE Cafétærteform, ca. 150 g.

150 g mazarinmasse sprøjtes i formen sammen med 150 g rabarberkompot.

125 g kokoscrumble fordeles på toppen.

Tærten pyntes med 8 g kokosflager. Bages ved 185°C i 25 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.