ODENSE Logo professionel

Pæretærte med blåskimmelost & marcipanchips

Efterårets frugter er perfekte til tærter. Her har vi lavet en lækker pæretærte med blåskimmelost og marcipanchips.

Perfekt til ostebordets anretninger eller til buffet.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 4 stk.:

Sådan gør du

Se grundopskrifter på mørdej med vanilje og mazarinmasse 1:1.

Til 1 tærte:
2 stk. pærer, skrællet og skåret i både
200 g blåskimmelost

Tærteform Ø20 cm fores med mørdej, ca. 150 g og fyldes halvt op med mazarinmasse, ca. 120 g.

Blåskimmelost fx Danbo Blue, smuldres henover. Pærebådene lægges pænt i mønster på toppen. 

Bages ved 190 grader i ca. 25 min.

Marcipanchips:
Rul marcipanen ned til ca. 1 mm og stik ud med rund udstikker, i ønsket størrelse.
Læg chipsene på bagepapir, pensel med olie og drys med havsalt. Man kan også bruge chiliflager eller krydderurter.

Bag chipsene ved 200 grader i ca. 5 min. til de er gyldne og sprøde. Opbevares i kagedåse.

Server tærten med marcipanchips, honningristede valnødder og forskellige oste.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.