ODENSE Logo professionel

Jordbærtærte med kransekagekant

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:

Sådan gør du

Marcipanbund
Marcipan og sukker røres sammen og helæg tilsættes lidt ad gangen. Mandelblanding tilsættes og hele massen røres sammen i kedel ved mellem hastighed eller i æltekar ved høj hastighed i 5-6 min. 150 g dej fyldes i oval kageform og bages ved 180ºC i ca. 15 min.

Kransekagekant
Marcipan røres sammen med sukker og æggehviden røres i lidt ad gangen. Massen skal være sprøjtebar. En kant sprøjtes på hver bund, beregn 60 g masse pr. bund.

Jordbærcreme
Jordbær og sukker koges op og blendes til puré. Jordbærpuré og fløde koges op og den varme puré hældes over æggene og det røres til en ensartet creme. Cremen stilles på køl til næste dag.

100 g jordbærcreme fordeles på marcipanbunden indenfor kransekagekanten.
Tærten bages ved 160ºC i ca. 20 min. 

Tip

Jordbærtærterne kan dekoreres med små halve chokoladeæg og friske jordbær - og så har du en påskeudgave af tærten.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.