ODENSE Logo professionel

Inspiration til Æbletærte med karamel

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
  • Mørdej
  • Mazarinmasse
  • Karamel
  • IGOS Fruit Filling Æble

Sådan gør du

Tærteform fores med mørdej og fyldes med mazarinmasse blandet op med en færdig karamel i forholdet 50/50.

Bag tærten, pynt med små karameltoppe langs kanten og fyld op med IGOS Frugtfyldning æble 65%.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.