ODENSE Logo professionel

Hindbærcreme tærte

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:

Sådan gør du

Kakaopasta
Ingredienserne blandes sammen til en tyk kakaopasta.

Chokolade mazarinmasse
Ingredienser røres sammen som alm. mazarinmasse.

Samling
Tærteforme Ø17 cm fores med smør-linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
Chokolade mazarinmasse fordeles i formene. Bunden bages ved 190°C grader i 28-30 min. og afkøles.

Tærterne vendes ud af formen og med en kagering på Ø 16 cm, stikkes tærterne ud.

Hindbærmousse
Husblas sættes i blød i koldt vand. Hindbærpuré koges op og hældes over hvid chokolade sammen med den blødgjorte husblas. Det piskes til en ensartet creme. Cremen køles ned til ca. 40°C grader.

Pisk fløden til let skum og vend den i cremen. Hindbærmoussen fordeles på bundene og tærterne sættes på frost.

Chokoladespray
Hvid chokolade og kakaosmør smeltes sammen.

Tærterne færdiggøres fra frost med hvid chokoladespray, et hvidt chokoladebånd og chokoladeblomst. 

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.