ODENSE Logo professionel

Hasselnøddetærte

Laves i form: Ø 18 cm

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 pers.:
  pers.
Opskrift er beregnet til 10 pers.:

Sådan gør du

  1. Hasselnødde-mørdej: Mel, sukker, fint blendede hasselnødder og vaniljesukker blandes. Smørret smuldres i og dejen samles med æg. Skal stå på køl til dagen efter.
  2. Hasselnødde kransekagemasse: Kranse XX, sukker og hakkede hasselnødder røres sammen. Æggehvider røres i lidt ad gangen.
  3. Nougatcreme: Chokoladen smeltes og vendes over i nougaten. Det blandes sammen til en ensartet masse.
  4. Hasselnøddetærte: Mørdejen rulles ned på 3 mm tykkelse og en bund stikkes ud med en ring på Ø 18 cm. Derefter skæres en kant på 2 cm i højden. Kanten sættes i en smurt ring, derefter lægges bunden i. Hasselnøddemassen sprøjtes ud i et jævnt lag ovenpå mørdejen. Kagen bages ved 180° C i ca. 18 min. og afkøles. Når kagen er afkølet hældes nougatcremen i formen, op til kanten af mørdejen og sættes på køl, indtil cremen har sat sig. Tærten passer til dessertanretning, dessertbuffet eller som konfektkage til kaffen. Pyntes efter eget valg med frugt, chokolade, etc.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.