Grilltærte med mynte og lime
Sommerens grilltærter er bagte tærter, som kan lunes på grillens eftervarme og serveres til dessert eller efter middagen. Kan serveres med koldt flødeskum, Creme Fraiche eller is.
- En lettere mazarindej, som giver en god smag sammen med frisk frugt og krydderurt smage.
Ingredienser
Myntestreusel
- 750 g Sukker
- 340 g Brun farin
- 750 g Smør
- 1125 g Hvedemel
- 1 bdt. Mynte blade (hakkede)
Grilltærte
- 4160 g Linsedej
- 6400 g Sommer-mazarinmasse
- 480 g Saft fra Lime
Sådan gør du
Myntestreusel
Ingredienserne røres sammen med spartel.
Grilltærte
Tærteformene fores med linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
Sommer-mazarinmasse fordeles i formene og myntestreusel drysses øverst. Limesaft fordeles oven på streuslen lige inden bagning.
Tærten bages ved 190°C i 35-38 min.
Pynt evt. med reven lime skal.
Tip
Rationelle tærter, som kan produceres op og opbevares på frost inden de sælges i butik.
Tærterne er færdige og klar til salg direkte fra ovn eller fryser.