Grilltærte med kirsebær og kakao
Sommerens grilltærter er bagte tærter, som kan lunes på grillens eftervarme og serveres til dessert eller efter middagen. Kan serveres med koldt flødeskum, Creme Fraiche eller is.
- En lettere mazarindej, som giver en god smag sammen med frisk frugt og krydderurt smage.
Ingredienser
Kakaomazarin
- 1600 g Sommer-mazarinmasse
- 100 g Varmt Vand
- 50 g Kakao (pulver)
Grilltærte
- 4160 g Linsedej
- 6400 g Sommer-mazarinmasse
- 1600 g Frosne Kirsebær
Sådan gør du
Kakaomazarin
Kakaopulver og varmt vand røres sammen og røres herefter i sommer-mazarinmassen.
Tærteformene fores med linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
Sommer-mazarinmasse fordeles i formene og kakaomazarin sprøjtes i spiral oven på massen. Kirsebær fordeles på tærten.
Tærten bages ved 190°C i 35-38 min
Tip
Rationelle tærter, som kan produceres op og opbevares på frost inden de sælges i butik.
Tærterne er færdige og klar til salg direkte fra ovn eller fryser.