ODENSE Logo professionel

Grilltærte med hindbær og kransekage

Sommerens grilltærter er bagte tærter, som kan lunes på grillens eftervarme og serveres til dessert eller efter middagen. Kan serveres med koldt flødeskum, Creme Fraiche eller is.

- En lettere mazarindej, som giver en god smag sammen med frisk frugt og krydderurt smage.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 32 stk.:

Sådan gør du

Oprørt kransekagemasse
Ingredienserne røres sammen til kransekagemasse.

Grilltærte
Tærteformene fores med linsedej, rullet ned på 2,5 mm.

Sommer-mazarinmasse fordeles i formene og hindbærsmuld drysses oven på.

Kransekagemasse sprøjtes med tyl i fletmønster øverst på tærten.

Tærten bages ved 190°C i 35-38 min.

Tip

Rationelle tærter, som kan produceres op og opbevares på frost inden de sælges i butik.

Tærterne er færdige og klar til salg direkte fra ovn eller fryser.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.