Grilltærte med hindbær og kransekage
Sommerens grilltærter er bagte tærter, som kan lunes på grillens eftervarme og serveres til dessert eller efter middagen. Kan serveres med koldt flødeskum, Creme Fraiche eller is.
- En lettere mazarindej, som giver en god smag sammen med frisk frugt og krydderurt smage.
Ingredienser
Oprørt kransekagemasse
- 1500 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 650 g Flormelis
- 400 g Past. æggehvider
Grilltærte
- 4160 g Linsedej
- 8000 g Sommer-mazarinmasse
- 1600 g Hindbær smuld fra frost
Sådan gør du
Oprørt kransekagemasse
Ingredienserne røres sammen til kransekagemasse.
Grilltærte
Tærteformene fores med linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
Sommer-mazarinmasse fordeles i formene og hindbærsmuld drysses oven på.
Kransekagemasse sprøjtes med tyl i fletmønster øverst på tærten.
Tærten bages ved 190°C i 35-38 min.
Tip
Rationelle tærter, som kan produceres op og opbevares på frost inden de sælges i butik.
Tærterne er færdige og klar til salg direkte fra ovn eller fryser.