ODENSE Logo professionel

Den opgraderede - Toscatærte

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:

Sådan gør du

Lys chokolademousse
Husblas lægges i blød i koldt vand i ca. 10 min. Fløden koges op og hældes over chokoladen. Husblas tilsættes. Chokolademassen piskes godt sammen og sættes til side. Når chokolademassen har stuetemperatur, piskes den sidste del fløde til flødeskum og blandes op i chokolademassen.

Der hældes 220 g chokolademousse i hver springform, Ø14 cm. Kagen sættes på frost indtil den har sat sig.

Lys chokoladespray
Det hele smeltes sammen og bruges ved ca. 40°C.

Samling
Mørdejen rulles ned på 3 mm. Kageringen Ø20 cm fores på indersiden og i bunden med dej. 200 g mazarinmasse fyldes i formen. Bages ved 170°C i ca. 25 min.

Når tærten er bagt færdig og kølet en smule af, fyldes 200 g toscamasse på toppen og tærten bages igen ved 200°C i ca. 10 min.

Den lyse chokolademousse tages ud fra frost, og sprayes med lys chokoladespray. Når tærten er kølet helt af ligges den i midten af tærten. Det sprøjtes små toppe med karameltrøffel hen over kagen, og der pyntes af med mandler vendt i bronze støv samt blomster.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.