ODENSE Logo professionel

Citrontærte med marengstoppe

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:

Sådan gør du

Mørdejen rulles ned på 3 mm og stikkes ud så den passer til tærteformen, 130 g.

Syrlig mazarinmasse
Mazarinmasse tilsættes citronsaft og limesaft efter melet er tilsat. 150 g mazarinmasse sprøjtes i formen. Tærterne bages ved 170°C grader i 25 minutter.

Ganache
Fløde og vaniljekorn koges op og hældes over chokoladen. Ganachen omrøres til al chokolade er smeltet. Ganachen afkøles til en smørbar konsistens og 120 g fordeles på den bagte tærte.

Marengstoppe
Pisk æggehvider og sukker op. Tilsæt flormelis og pisk til en stiv marengs. Sprøjt små toppe op på en bageplade med bagepapir, og drys med finthakkede pistacienødder. Bag ved 150°C grader i 30 minutter eller lade dem stå i en slukket ovn med eftervarme natten over.

Pynt tærten med marengstoppene.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.