Chokoladetærte med rabarber
Ingredienser
Mazarinmasse med chokolade
- 5000 g Mazarinmasse 2
- 1000 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
Tærte
- 2340 g Linsedej
- 1080 g Rabarber
Sådan gør du
Mazarinmasse med chokolade
Chokolade pastillerne smeltes og blandes i mazarinmassen, lige inden tærterne gøres klar til afbagning. Beregn 300 g masse pr. tærte.
Tærte
Linsedejen rulles ned til 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø20 cm. Tærteformene fores med dejen. 300 g mazarinmasse fyldes i formene og 60 g rabarberstykker fordeles på dejen.
Bages ved 190ºC i 38-40 min. og afkøles. Pensles eller sprayes med neutral gelé på toppen.
Tip
Tærten kan lunes, evt. på grill, og serveres med is.