ODENSE Logo professionel

Chokoladetærte med rabarber

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:

Sådan gør du

Mazarinmasse med chokolade
Chokolade pastillerne smeltes og blandes i mazarinmassen, lige inden tærterne gøres klar til afbagning. Beregn 300 g masse pr. tærte.

Tærte
Linsedejen rulles ned til 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø20 cm. Tærteformene fores med dejen. 300 g mazarinmasse fyldes i formene og 60 g rabarberstykker fordeles på dejen.

Bages ved 190ºC i 38-40 min. og afkøles. Pensles eller sprayes med neutral gelé på toppen.

Tip

Tærten kan lunes, evt. på grill, og serveres med is.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.