ODENSE Logo professionel

Chokolademarengs tærte

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

Chokoladebund
300 g chokoladebund masse fordeles i firkantet aluform nr. 7371.

Bages ved 165ºC i ca. 22 minutter.

Skum
Sukker, lys sirup og vand blandes og varmes op til 120ºC, lidt vaniljesukker kan evt. tilsættes lagen.

Æggehviderne piskes til ½ volumen ved middel hastighed og den varme sukkerlage tilsættes hviderne i en tynd stråle, der skal løbe ned langs indersiden af kedlen.

Pisk skummet færdig ved lav hastighed i ca. 30 min. Den skal være helt kold, før den er klar.

Skum og chokolade blandes sammen og sprøjtes på bunden.

Tærterne flammes af ved 240°C grader i ca. 8 minutter.

Beregn ca. 50 g IGOS Fruit Filling Hindbær pr. bund.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.