Chokolademarengs tærte
Ingredienser
- 300 g Chokoladebund til kantplader
Skum
- 900 g Perlesukker
- 100 g Lys Sirup
- 300 g Vand
- 500 g Past. æggehvider
- 150 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
Derudover
- 50 g IGOS Fruit Filling Hindbær 60%, 14 kg
Sådan gør du
Chokoladebund
300 g chokoladebund masse fordeles i firkantet aluform nr. 7371.
Bages ved 165ºC i ca. 22 minutter.
Skum
Sukker, lys sirup og vand blandes og varmes op til 120ºC, lidt vaniljesukker kan evt. tilsættes lagen.
Æggehviderne piskes til ½ volumen ved middel hastighed og den varme sukkerlage tilsættes hviderne i en tynd stråle, der skal løbe ned langs indersiden af kedlen.
Pisk skummet færdig ved lav hastighed i ca. 30 min. Den skal være helt kold, før den er klar.
Skum og chokolade blandes sammen og sprøjtes på bunden.
Tærterne flammes af ved 240°C grader i ca. 8 minutter.
Beregn ca. 50 g IGOS Fruit Filling Hindbær pr. bund.