Chokolade triologi tærte
Ingredienser
- 4900 g Chokoladebund til kantplader
Ganache
- 3000 g Piskefløde
- 400 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 400 g ODENSE Mælkechokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 400 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
Pynt
- 200 g ODENSE Mørke Chokoladespåner - 1,5 kg
Sådan gør du
Chokoladebund (7 Kantplader)
Se grundopskrift
Ganache
OBS Hvid, lys og mørk ganache laves med 1000 g piskefløde og 400 g ODENSE chokolade pastil
Fløden koges op og hældes over chokolade pastillerne. Omrøres til chokoladen er smeltet og stilles på køl til næste dag. Ganachen piskes op inden brug.
Triologi tærte
1000 g oppisket hvid chokolade ganache fordeles på en hel plade frossen chokoladebund (ca. 2450 g)
1200 g oppisket mørk ganache fordeles på en anden plade frossen chokoladebund og bundene lægges sammen, creme mod creme.
1000 g oppisket lys chokolade ganache fordeles på toppen af den øverste bund og der drysses med mørke chokoladespåner.
Pladens kanter skæres af og den deles i 20 tærter på ca. 10 x 11 cm (4 x 5). Siderne dekoreres med mørk chokoladepynt som foto med ODENSE chokoladespåner.