ODENSE Logo professionel

Chokolade triologi tærte

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:

Sådan gør du

Chokoladebund (7 Kantplader)
Se grundopskrift

Ganache
OBS Hvid, lys og mørk ganache laves med 1000 g piskefløde og 400 g ODENSE chokolade pastil

Fløden koges op og hældes over chokolade pastillerne. Omrøres til chokoladen er smeltet og stilles på køl til næste dag. Ganachen piskes op inden brug.

Triologi tærte
1000 g oppisket hvid chokolade ganache fordeles på en hel plade frossen chokoladebund (ca. 2450 g)

1200 g oppisket mørk ganache fordeles på en anden plade frossen chokoladebund og bundene lægges sammen, creme mod creme.

1000 g oppisket lys chokolade ganache fordeles på toppen af den øverste bund og der drysses med mørke chokoladespåner.

Pladens kanter skæres af og den deles i 20 tærter på ca. 10 x 11 cm (4 x 5). Siderne dekoreres med mørk chokoladepynt som foto med ODENSE chokoladespåner.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.