ODENSE Logo professionel

Æbletærte med brændt marengs

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 36 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 36 stk.:

Sådan gør du

Tærteforme ca. Ø17 cm fores med linsedej og fyldes med mazarinmasse.

Bages ved 190°C i ca. 25 min.

Marengs:
Kog vand og sukker op, og pisk æggehviderne let. Hæld den varme sukkerlage i æggehviderne, lidt ad gangen. Pisk til marengsen er helt afkølet.

Den afkølede tærte toppes med æblemarmelade. Fordel marengs på toppen, som brændes let med en flamme.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.