ODENSE Logo professionel

Snitter med hindbær- og pistaciesmag

En skøn frisk snitte med pistaciebund, crumble og hindbær ganache - og så er den også glutenfri!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 80 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 80 stk.:

Sådan gør du

Pistacie bund
Pisk smør, sukker, dessertmassen og vaniljesukker luftigt. Tilføj æg, lidt efter lidt, og rør til massen er ensartet og glat. Vend det tørre, samt fløde i og fordel den i en træramme med rammepapir.
Bag ca. 45 min. v/ 175°C.

Crumble
Bland alle ingredienser og fordel dejen på bageplader med bagepapir.

Bag v/175°C i ca. 20 min. til crumblen er gylden.

Lad crumblen køle af og smuldre/hak det i mindre stykker.

Hindbær ganache
Kog fløde, hindbærpuré og glukose op. Tilsæt rød Power Flower og rør til den er smeltet. Hæld over chokoladen og rør til massen er ensartet.

Samling
Fordel Hindbær Fruit filling på pistaciebunden og hæld den lune ganache over.

Bland crumblen med frysetørret hindbær og fordel den over ganachen. Tryk crumblen let ned i ganachen, så den sidder fast.

Frys kagen og skær den let frossen, i fine stykker på 4x7 cm.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.