Snitter med hindbær- og pistaciesmag
En skøn frisk snitte med pistaciebund, crumble og hindbær ganache - og så er den også glutenfri!
Ingredienser
Pistacie mazarin
- 600 g Blødt Smør
- 600 g Sukker
- 1000 g ODENSE Råmasse med pistaciesmag - 1 kg
- 20 g Vaniljesukker
- 300 g Past. æg
- 500 g Havremel
- 100 g Kartoffelmel
- 30 g Bagepulver
- 300 g Piskefløde
Crumble
- 450 g Havremel
- 375 g Sukker
- 375 g Smør
Hindbær ganache
- 150 g Hindbærpuré
- 250 g Piskefløde
- 100 g IGOS Glukose 84%, 15 kg
- 75 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 1 g Power Flower Chokoladefarve Rød
Andet
- 1000 g IGOS Fruit Filling Hindbær 60%, 14 kg
- 45 g ODENSE Frysetørret hindbær 15 g
Sådan gør du
Pistacie bund
Pisk smør, sukker, dessertmassen og vaniljesukker luftigt. Tilføj æg, lidt efter lidt, og rør til massen er ensartet og glat. Vend det tørre, samt fløde i og fordel den i en træramme med rammepapir.
Bag ca. 45 min. v/ 175°C.
Crumble
Bland alle ingredienser og fordel dejen på bageplader med bagepapir.
Bag v/175°C i ca. 20 min. til crumblen er gylden.
Lad crumblen køle af og smuldre/hak det i mindre stykker.
Hindbær ganache
Kog fløde, hindbærpuré og glukose op. Tilsæt rød Power Flower og rør til den er smeltet. Hæld over chokoladen og rør til massen er ensartet.
Samling
Fordel Hindbær Fruit filling på pistaciebunden og hæld den lune ganache over.
Bland crumblen med frysetørret hindbær og fordel den over ganachen. Tryk crumblen let ned i ganachen, så den sidder fast.
Frys kagen og skær den let frossen, i fine stykker på 4x7 cm.