ODENSE Logo professionel

Passionssnitter

En skøn snitte med cognac bund, passions karamel og hvid chokolade glaze - og så er den glutenfri.

Måske lige en snitte til Fars dag!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 80 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 80 stk.:

Sådan gør du

Cognac bund
Pisk smør, sukker, cognac massen og vanilje sukker luftigt. Tilføj æg lidt efter lidt og rør til massen er ens og klumpfri. Vend det tørre samt fløde i og fordel den i en træramme med rammepapir. Bag ca. 45 minutter ved 175°C grader.

Sæt bunden på frost.

Passions karamel
Smelt forsigtigt sukkeret i en stor gryde. Kog fløden op, så den er varm når sukkeret er smeltet og gyldent. Tilsæt forsigtigt den varme fløde til karamellen og koge den godt igennem.

Tilsæt passions pure og hæld karamellen gennem en sigte, over chokoladen. Rør karamellen til den er glat og ensartet.

Sæt karamellen på køl.

Hvid chokolade glaze
Smelt den hvide chokolade, og tilsæt olie og nødder. Skal anvendes ved ca. 32°C grader.

Samling
Skær den let frosne bund i stykker af 7x4 cm.

Sprøjt en stribe karamel på toppen og sæt på køl.

Dyp snitterne i glazen.

Pynt med en lille dut karamel og skovsyre.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.