ODENSE Logo professionel

Hindbærsnitter

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 250 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 250 stk.:

Sådan gør du

Rul linsedejen ned til 2,5 mm og læg på bageplade. Marker til 5-6 baner med sporejern og bag ved 200°C i 12-14 min.

Læg baner sammen med hindbærmarmelade og pynt med glasur og ODENSE Frysetørret hindbær.

Udskær til snitter.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.