Bagte nougatsnitter
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 48 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 48 stk.:
- Linsedej
- 280 g Hvedemel
- 90 g Flormelis
- 5 g Bagepulver
- 185 g Margarine eller smør
- 30 g Past. æggehvider
- Makronmasse
- 200 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 400 g Sukker
- 100 g Past. æggehvider
- 500 g ODENSE Sprøjteklar Nougat - 1 kg
- 60 g ODENSE Hasselnøddeflager - 1 kg
Sådan gør du
-
Linsedej: Mel, flormelis og bagepulver blandes sammen. Margarine/smør smuldres i og dejen samles med æg. Opbevar linsedejen på køl indtil den skal anvendes.
-
Makronmasse: Kranse XX og sukker røres sammen. Æggehvider tilsættes lidt ad gangen.
-
Nougatsnitter: Linsedejen rulles ned på 3 mm og ligges over på en bageplade med bagepapir. Makronmassen sprøjtes fra hjørne til hjørne på hele pladen med 1 cm mellem hver makronstreg. Mellemrummene fyldes ud med sprøjteklar nougat. Hasselnøddeflager drysses ud over hele pladen. Snitterne bages ved 180°C i ca. 18 min og afkøles. Når pladen er kold skæres snitter ud på 5 x 6 cm.