ODENSE Logo professionel

Bagte nougatsnitter

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 48 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 48 stk.:

Sådan gør du

  1. Linsedej: Mel, flormelis og bagepulver blandes sammen. Margarine/smør smuldres i og dejen samles med æg. Opbevar linsedejen på køl indtil den skal anvendes.
  2. Makronmasse: Kranse XX og sukker røres sammen. Æggehvider tilsættes lidt ad gangen.
  3. Nougatsnitter: Linsedejen rulles ned på 3 mm og ligges over på en bageplade med bagepapir. Makronmassen sprøjtes fra hjørne til hjørne på hele pladen med 1 cm mellem hver makronstreg. Mellemrummene fyldes ud med sprøjteklar nougat. Hasselnøddeflager drysses ud over hele pladen. Snitterne bages ved 180°C i ca. 18 min og afkøles. Når pladen er kold skæres snitter ud på 5 x 6 cm.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.