Sofus Skildpadde
Her finder du inspiration til vores sjove kage Sofus Skildpadde, som består af en chokoladebund med smørcreme, og overtrukket med ODENSE Overtræksmarcipan.
Perfekt til fastelavn eller som bestillingskage til børnefødselsdage.
Ingredienser
Sådan gør du
Chokoladebund Ø11 cm sættes på rund kage Ø24 cm. Den lille kage skæres og formes så hele kagen bliver kuplet.
Hoved – Ø6 cm, sættes på kagen, det hele smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.
Kagen overtrækkes i ODENSE grøn overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm, markeres med kugleformet modelleringpind og sprayes med airbrush, eller pensles med flydende frugtfarve i markeringerne. Brug ca. 50/50 grøn og brun farve.
Øjne: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø2 cm, nr. 2
Øjne: Sort overtræksmarcipan – Ø1 cm, nr. 1
Pupil: Ekstra hvid overtræksmarcipan – lille prik
Mund: Sort overtræksmarcipan – Ø3, nr. 4
Hale: Grøn overtræksmarcipan – 4 g
Ben: Grøn overtræksmarcipan – 4 x 4 g
Kagen pyntes med øjne, mund, hale og ben.