ODENSE Logo professionel

Rocky road chokoladekage

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tag gryden af varmen og smelt hakket chokolade i det varme smør.
  2. Riv marcipanen, kom den i chokoladesmørret og bland til en ensartet masse.
  3. Pisk æg og sukker til en luftig og skummende æggesnaps, som derefter hældes op i chokoladesmørret og vendes stille og roligt sammen.
  4. Til sidst vendes melet i chokolademassen og dejen kommes i en smurt bradepande (ca. 18x25 cm). Bag (varmluft) ved 175° C i ca. 25 min.
  5. Lad kagen køle og skær den ud i mindre stykker efter eget ønske.
  6. Pynt fint med grofthakkede mandler, skumfiduser, chokolade- knapper vendt i støv samt evt. lidt chokoladesauce.

Tip

Store skumfiduser kan også klippes til små skumfiduser, hvis de små er svære at finde.

Opbevares bedst i en lufttæt beholder i et køligt rum.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.