ODENSE Logo professionel

Petra Prinsesse

Her finder du inspiration til vores sjove kage Petra Prinsesse, som består af en chokoladebund med smørcreme, og overtrukket med ODENSE Overtræksmarcipan.

Perfekt til fastelavn eller som bestillingskage til børnefødselsdage.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

Chokoladebund Ø24 cm og top kage Ø16 cm. Toppen halveres og hjørnerne skæres af. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.

Kagen overtrækkes i ODENSE ekstra hvid overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm.

Diadem: Hvid overtræksmarcipan udrulles til 2 mm og stikkes ud med diadem udstikker. Diademet tørres, sprayes med fedtspray og pensles med ODENSE Rosa støv. Laves min. 1 døgn i forvejen for at tørre op. Der kan med fordel laves flere ad gangen, som opbevares i papæsker ved stuetemperatur, så de er klar til brug ved bestilling.

Øjne: Sort overtræksmarcipan – 2 x 2,5 g, 9 cm.

Øjenvipper: 4 x 0,5 g sort, 3 cm.

Mund: Rosa overtræksmarcipan – Ø9 cm, nr. 12.

Kagen pyntes med øjne, mund, og hår af karamel snørebånd. Kinder pensles let med ODENSE Rosa støv. Diadem kan sættes på kagen inden kunden afhenter kagen eller leveres ved siden af, så kunden selv sætter det på kagen. Diademet bliver blødt hvis det opbevares mange timer på køl eller frost.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.