ODENSE Logo professionel

Patrick Pirat

Her finder du inspiration til vores sjove kage Patrick Pirat, som består af en chokoladebund med smørcreme, og overtrukket med ODENSE Overtræksmarcipan.

Perfekt til fastelavn eller som bestillingskage til børnefødselsdage.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

Chokoladebund Ø24 cm og hat Ø24 cm. Hatten halveres og tilskæres som på billedet. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.

Kagen overtrækkes i ODENSE Hvid overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm og hatten i ODENSE Rød overtræksmarcipan.

Mund: Sort overtræksmarcipan - Ø14 cm, nr. 20

Næsebor: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø1 cm, nr. 1

Øjeklap: Sort overtræksmarcipan – Ø6 cm, nr. 8

Bånd til øjeklap: Sort overtræksmarcipan – 30 x 1 cm

Pupil: Sort overtræksmarcipan - Ø1 cm, nr. 1

Øje: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø4 cm, nr. 5

Sløjfe: Rød overtræksmarcipan – 20 x 2 cm

Dødningehoveder: Sort overtræksmarcipan udstikkes med dødningehoved udstikker.

Kagen pyntes med dødningehoveder, sløjfe, øje, øjeklap, næsebor og mund.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.