Patrick Pirat
Her finder du inspiration til vores sjove kage Patrick Pirat, som består af en chokoladebund med smørcreme, og overtrukket med ODENSE Overtræksmarcipan.
Perfekt til fastelavn eller som bestillingskage til børnefødselsdage.
Ingredienser
- 1220 g Chokoladebund rund
- 200 g Smørcreme
- 325 g ODENSE Overtræksmarcipan - Hvid 2,5 kg
- 125 g ODENSE Overtræksmarcipan - Rød 2,5 kg (hat)
- 20 g ODENSE Overtræksmarcipan - Rød 2,5 kg (sløjfe)
- 140 g ODENSE Overtræksmarcipan - Sort 2,5 kg
Sådan gør du
Chokoladebund Ø24 cm og hat Ø24 cm. Hatten halveres og tilskæres som på billedet. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.
Kagen overtrækkes i ODENSE Hvid overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm og hatten i ODENSE Rød overtræksmarcipan.
Mund: Sort overtræksmarcipan - Ø14 cm, nr. 20
Næsebor: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø1 cm, nr. 1
Øjeklap: Sort overtræksmarcipan – Ø6 cm, nr. 8
Bånd til øjeklap: Sort overtræksmarcipan – 30 x 1 cm
Pupil: Sort overtræksmarcipan - Ø1 cm, nr. 1
Øje: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø4 cm, nr. 5
Sløjfe: Rød overtræksmarcipan – 20 x 2 cm
Dødningehoveder: Sort overtræksmarcipan udstikkes med dødningehoved udstikker.
Kagen pyntes med dødningehoveder, sløjfe, øje, øjeklap, næsebor og mund.