Nougat-chokoladeroulade

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 pers.:
  pers.
Opskrift er beregnet til 12 pers.:

Sådan gør du

  1. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker lidt ad gangen og pisk til marengs. Sigt kakao i og pisk igen et kort øjeblik. Vend æggeblommerne i marengsen. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og vend det forsigtigt sammen.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir og smør dejen ud på papiret i et jævnt lag (40x30cm). Bag kagebunden 6-8 min. ved 200°C.
    Vend rouladen ud på et stykke bagepapir drysset med sukker, træk papiret af og læg et viskestykke over.
  3. Sprøjt nougaten ud på den afkølede bund og smør den ud i et jævnt lag. Drys med hakket chokolade og rul rouladen sammen.
  4. Pak den ind i bagepapiret indtil servering. Den bliver kun bedre af at trække.

Tip

Kan også drysses med friske bær f.eks. jordbær skåret i mindre stykker, blåbær eller hindbær. Hvis der suppleres med friske bær, halveres mængden af nougat.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.